Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTER I TROLLSKOGEN

Vämjeligt grå
där inne
bland,mossa, sten, å tall
snön blåste isigt kall

Jämmerligt
- Hå, hå
frusta trollet fram
- Kyla nypa, krypa i mi hals,
grymt å gråt ä dä
alls inga tjo å tjim
me glam.

Han pälsen
rev å klöste
klia, klå,
från frost
han föste.

- Jam, jam, jam
han muttra fram
vintra ä ena skam.




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-14 14:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
härr varre orrginellt sårre förrslår
2018-01-20

  Kungskobran VIP
Låt trollen dansa i farstun,
skall läsa den för mina barn barn
Kul
2018-01-14

  gunnnar nylund VIP
Ja bara säjer´e ...flugsvamp å spikklubba... de e grejer de...man
svischar bort från vardagen...Hö!!
2018-01-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Se ! nu han börja igen me sina mossa,svamp å lavtexter, vicken soppa ! kan ingen karln stoppa.Han irra väl omkring där i grönskogen i hallucinerat tillstånd,hög på svamp o lav,ett skogstroll me vildögon rösprängda,inget för ett skogsrå att möta.
2018-01-14

    Sefarge VIP
Intet för en Viking
Att jämmerlåta sig
För?
:}

2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP