Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara poet

jag kallar mig poet

jag gör ännu inga pengar på mitt diktande

jag har inte ännu gett ut några diktsamlingar

men det kommer

och nånstans måste man börja

så jag har nu börjat skriva dikter

och jag vet att jag inte tillhör nån elit

snarare är jag på typ division 7- nivå

men jag skäms inte för mig själv eller det jag gör

tycker du det jag skriver är skit

så behöver du inte läsa det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-14 16:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om någon invänder mot att jag kallar mig poet insisterar jag bara ännu mer på att kalla mig just poet. Jag vägrar att anpassa mig till den självutnämnda eliten här på poeter.se.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP