Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får väl ta risken att bli betraktad som lite galen...lite kul måste man få ha.


UTI VÅR MAGE

Uti vår mage
där stå
Biophilus
å Acidophilus i en vrå
hej hå, hej hå
tarmflorans baciller
oss behaga å må
om illa det gå
ta ett piller eller två.

Hej hå, hej hå
upp på böljorna slå
magsafter å galla
hej hopp å faderalla
till slut
fekalierna ut
ur oss falla.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-14 16:33



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
två kg bakterier lär vi bära i vår tarm
- kul text!
2018-01-21

  Kungskobran VIP
Härligt magstarkt
2018-01-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nu tro ja han drucke poesivin med rimprocent.
2018-01-14

    Sefarge VIP
Tjaa!
Vad som kommer in
Måste komma ut!
Gäller inom olika
Områden ?
:}

2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP