Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knepigt

Jag gillar de flesta. Men det finns vissa som inte gillar att de flesta gillar mig och att jag gillar de flesta.

Jag är ofta glad. Men det finns vissa som inte är glada över att jag oftast är glad, eftersom de tycker att jag är alldeles för glad.

Jag känner mig tacksam. Men det finns vissa som inte är tacksamma över att jag är tacksam, eftersom de då känner sig otacksamma när inte de känner sig tacksamma.

Jag känner mig oftast tillfreds. Men det finns vissa som inte känner sig tillfreds över att jag är tillfreds eftersom att inte de känner sig tillfreds.

Hm... man kan nog aldrig vara alla till lags.




Övriga genrer av Margo
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-14 20:58



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ha ha ha jag tycker du skall fortsätta att vara glad, tacksam och tillfreds för det är bra egenskaper! Tänk att människor blir aldrig nöjda?
2018-01-23

  Futureprincess
Ha ha ha jag tycker du skall fortsätta att vara glad, tacksam och tillfreds för det är bra egenskaper! Tänk att människor blir aldrig nöjda?
2018-01-23

  morgonstjärna VIP
skrattar litet
hm precis man kan aldrig vara alla
till lags

alltid någon som inte gillar man är
glad
de mår illa då blir spyflugor :D
2018-01-14

  morgonstjärna VIP
skrattar litet
hm precis man kan aldrig vara alla
till lags

alltid någon som inte gillar man är
glad
de mår illa då blir spyflugor :D
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo