Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The devil in disguise

Den fulaste jag sett, är en i öst som gillar att ljuga hota och skryta.

Med uppblåsta kinder och likgiltig blick han med de värsta vänskapsband knyta

Kort i rocken står han på en pall av fruktan och försöker ryta:

"Lyder ni mig inte så ska ni få se blodet flyta!"

Maten får tryta, han sätter allt på spel, för att mer makt till sig byta.

Hela världen förundras av hans dåraktighet och att han med all anständighet kan bryta.

På höga hästar han leker krig och struntar om ett land utplånas från världens yta.




Bunden vers av Margo
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-03-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo