Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju skottår...


Frieriet


Vi har känt varann nästan hela livet. Ändå tog det så gott som 50 år tills vi tog klivet.
Vi gillade varann, men hade aldrig tänkt oss som "vi".
Men allt sen den dagen kom förbi,
har vår kärlek varit djup och sann.
Så självklart sen dess, att vi ska ha varann!
Ja det är aldrig nåt vi diskuterat.
Fast vi båda har så mycket, har de oftast fungerat.

Älskar din lekfullhet och att du alltid är redo för lite "tok".
Samtidigt är du så ansvarsfull och klok.
Skönt också att du gillar lamm, valpar och kalvar,
när jag själv tar det intresset på så stort allvar.
Vi har jämt roligt och tänker så lika. Tillsammans är vi otroligt rika.
Du är så underbart genuin.
Rakt igenom så fin.
Försöker räcka till för alla.
Ja, ibland är jag rädd att du inte ska palla.
Vet att du gör ditt bästa för att räcka till,
och jag vill stötta dig. Det är nåt jag verkligen vill.
Vill du dela livet med mig?
Jag vill dela det med dig.




Bunden vers av Margo
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-14 21:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fin text, du får nog et svar som är bra. Ett rungande ja!
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo