Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyser mer än solen



Sorgefloden här
igen
ett minne från för
längesen
gör sig påmint i
mitt nu
Mitt hjärta
går itu

Innerligt älskade
hjärtevän
Du lyser
framför mig
Du älskar livet
Och livet älskar dig

Du lyser mer än solen
Du det vackraste för mig
Du full av solsken är
Och jag älskar
Dig


























Fri vers av Havsvind
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-14 21:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2018-01-15

  morgonstjärna VIP
så vackert du skriver lilla havsvind
som en kåre över min kind
då jag läser

kram <3
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind