Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mobb

 

 

Ord som flyger iväg i vinden. Som en rak höger, känns dem gång på gång mot kinden. Mobbning på hög nivå. Ingen erkänner, de trampar runt på tå.

Någon sticker ut, är olik de andra. Ryktet genast ger sig ut och iväg vandra. Ingen reflekterar om vad som är sant. De svarta orden om en viss tant.

Kärnan i denna spridande låga. Ligger i personers egna inre plåga. Du är en svag man och kvinna. Ordbajseri som ur din mun utrinna. Vad du själv har gjort, sagt och levt. Förvrider du i din skalle så skevt.

Mattan utanför din egen dörr är ful och grå. Men din elaka tunga, mobbning bättre dig får att må. Du är ej förmer, eller bättre än någon annan i staden. När du högfärdig promenerar fram med ditt skvaller där på esplanaden.

Bild: Min abstrakta fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-24 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale