Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När huden knottrar sig


lycka
hennes kyss på min lätta
fylla

låt oss festa bort nätterna tills alkoholen
slutat bubbla i ådrorna


det är guld som glittrar
strössel i min mungipa
inatt vandrar vi över kullerstenen
rök står som moln ur våra lungor

jag äger allt
jag hör hemma här
jag har bemästrat konsten att vara jag
folk står i kö för att få veta
hemligheten

efteråt går jag hem till honom
låter hans fingrar rita kartor över mina
höfter
en kakafoni av stön och synder
jag injicerar hans schoolboycrush som
socker


ändå, höjdpunkten...

halvtimmen i duschen
porlande vatten och ekande minmesbilder
egna händer som vandrar
känner på muskler och senor och ben
markerar i luften var jag slutar ocb
evighet börjar





Fri vers av mögel
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-15 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel