Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tigga



jag står där lastbilen körde in i glaset
kärlekslapparna är borta
där sitter nu i stället en tiggare
jag skänker 17 kronor
1+7 är 8 tänker jag
i min bakfulla numerologimani
samtidigt som jag ser att jag
också är en tiggare
när jag hoppas han ska le

vi tigger

vi går omkring bland tiggare
tigger




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP