Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla i det stora

Det lilla i det stora
Det är där vi får börja
Så vi kan skönja ytterkanterna av det lilla
Annars kommer vi aldrig till det stora

Eller är det så att det lilla och stora är samma
Att det lilla blir stort genom erfarenhet
Sinnen tränas upp och orden faller på plats
Ju mer, så vidgas gränserna




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-15 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson