Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag


Loftsängen vinglar av dina sömnryck
du har den röda skjortan på dig, din hand
ligger sömntung över mitt hjärta

du andas så fint

jag tänder ljusslingan som slingrar sig runt sängkanten
ljusrosa rosor upplysta inifrån
mitt blöta hår snuddar vid ditt ansikte när jag kysser dina kindben




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-15 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski