Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jobbet

det är konstigt vad man kan vara kreativ

när man har möjlighet att göra nånting man inte har betalt för att göra

på arbetstid...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 16:29



Bookmark and Share


    AA VIP
....eller hur? Väl fångat.
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP