Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige världens bästa idrottsland


den svenska karaktären




Svensk karaktär
finns naturligtvis inte
och kan karaktäriseras
av vår illa dolda tanke
att det är skillnad
på folk och folk
och att stora delar även av det svenska folket
förblir blott folk
och resten
utvecklas till människor.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP