Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro för ett brustet hjärta

Det sägs att kärleken är röd.
Att den är vacker som få.
Men ett hjärta brister så lätt.
Det är viktigt att vårda det ömt.

Du ser att åren går
vi tappar vår charm.
Vi är ej längre attraktiva för varandra
vi måste hitta en lösning.

Mitt hjärta är skört
det kan lätt börja blöda.
Jag ser att du börjar tappa intresset
för att känslor kan inte sparas.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream