Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( utan titel)

var börjar jag
var slutar jag

när är en dikt klar
när är en diktsamling klar

och när börjar nästa

vad ska denna dikt heta

jag är helt förvirrad

varför skriver jag detta

nu har jag ju börjat
och jag har svårt att sluta

vad vill jag säga

jag vill bara sluta

får jag det?

tack




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2018-01-16 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP