Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min inre Skönhetsdrottning

Jag kom till jorden med klänning och smink.
Naglarna var målade i lila
det är min inre färg.
Jag älskar paljetter som glittrar.

Jag har alltid vilja skina som en stjärna i natten.
Alltid velat kalla mig för skönhetsdrottning
fast jag visste det inte gick.
Fast jag är starkare nu och vågar gå min egen väg.

Jag målar mig i färgerna som speglar mitt inre
Jag spelar sångerna som sa att jag var jag.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-16 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream