Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk positivt

En klok vän sa ”tänk inte på det negatiiva”
Visst det är helt rätt
Man får försöka lura hjärnan att tänka på annat
Skriva, läsa böcker, då tvingar man hjärnan
Så den inte fylls av massa negativt

Men sen är det hur väl man lyckas
Ibland kan det vara väldigt lätt
Och ibland rätt svårt
Har man kommit in i en ovana
Så är det väldigt lätt att falla tillbaka på den

Men jag ger mig inte




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-16 22:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Absolut ge dig inte
2018-01-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Träna på att tänka positivt är ju hur bra som helst så jag vill ju inte skriva nåt negativt om new age "positivt Tänkande" Där förekommer en övertro på verkningarna och man får ju inte använda negativa ord som NEJ utan måste omskriva nekanden i positiva termer. Dom säger vidare att vi formar verkligheten utifrån våra tankar (vilket ju är delvis sant) men där förekommer många andra faktorer. Jag vill gärna undvika klyschor men 'Kämpa på' !!
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson