Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

ibland är man bara så trött på sig själv

du vet vad jag menar

man skulle bara vilja gå och lägga sig
och sova en vecka

fast å andra sidan

tror jag att det kommer att vara en bättre dag imorgon




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP