Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

I natten

svingar sig de svarta orden

ringlar de illavarslande rökslingorna
de talar

I natten

Om tider då inget ännu var skrivet
då oskuld var skrivet i sanden
Stranden var slät utan ord

Sedan så kom alla fötter
fingrar som gröpte med illvilligt mod
det blev gropar där lite blev dolt
Även hålor så mörka att ljuset så stilla det drog

Stranden blev åter slät där jag dog

I natten

vaknar mitt inre
överlevt i tomhet
där iglar sög mitt levande blod




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ