Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka i studion II

idag ska vi jobba på min musik igen

och på lördag ska det läggas ett syntsolo och en melodi på dragspel

det ser bättre ut nu igen
det har ju stått nästan stilla i över två månader nu

men nu ser det ut som om jag kanske kan få ut min nästa singel inom ett par veckor

och det känns obeskrivligt fint




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP