Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelliv

vi var inte bra för varandra
inte vi två heller

varför är det så att fler och fler väljer att vara singel
det blir svårare och svårare för oss människor att leva tillsammans

jag kan inte påstå att jag lider av att bo ensam med min katt
livet är så enkelt när man har det så




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-17 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP