Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter öl

testar att gå vidare
inte utan skuldkänslor

men jag behöver närhet
precis som du

du gjorde ett övertramp samtidigt som jag våldtog det respektlöst

Jag skäms
och du skäms för ditt omdöme om mig






Fri vers av bögpoesi
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi