Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Har nästan tappat hoppet

tappat mitt begär

mitt begär efter livet

mitt begär att vara här

 

Matt i min kropp

energin finns inte kvar

desperation efter din röst

jag innerligt har

 

Men en av mina tår

gnistrar litegrann

jag hoppas det vill sprida sig

så jag får lust att ta mig fram

 

Jag ser solens strålar

lysa här framför

jag hoppas de vill stötta mig

och att de min röst hör

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-17 19:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om saknad och längtan!
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind