Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väluppfostrade hundar

Jag har två väluppfostrade hundar.
De skulle aldrig hoppa upp i sängen och smutsa ner den med leriga tassar! De skulle aldrig bita sönder kakburken och hårdbrödskartongen och tömma dem på allt innehåll.
  Inte skulle de bita sönder grötsleven och tömma papperskorgen över hela golvet!
Nej! Nej!
Det här är två skötsamma hundar det ser ni!
Så länge de inte lämnas ensamma!!




Övriga genrer av Margo
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-17 22:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
metaforen säger det finns mycket under ytan vi inte ser

sant så
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo