Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber om ursäkt


Häxprocesser har jag varit med om förr

Genom mina liv har jag dock

Vunnit striden



Jag brann senast 1547



Pöbeln hatade mig när jag botade en häst


Med enkla medel


Jag gav hästen salt och vatten!



Häxor som jag är alltid jagade



Men vi finns!







Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-18 00:39



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Så sant ... så sant <3
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt