Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhus


sjukhusgryning
bakom glasrutan bleknar
molnen som vanligt




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-18 11:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sjukhus och hotell har något gemensamt. Märklig utsikt, notan för besöket, en säng drottningen eller kungen av trots legat i, personalen i stil med professionellas bemötande av 'artigt men bestämt'. 'Egna åsikter kan du skriva av dig om här'. På passande skrivelse med linjer för val mellan ett och tio. De passar som stiatistik i någon pärm sedan. Texten, den regerar ett kryss någonstans på linjen mellan ett och tio. En del fånar ritar dit en älva.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP