Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel


Sitter ensam i mörkret.

Med en kopp kaffe.


Kan inte se solen gå upp i diset.


Sitter och pusslar.

Med mitt 1000 bitars Ayrton Senna pussel.


Och har väldigt, väldigt många pusselbitar kvar.


Precis som i livet.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-01-19 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP