Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2000 låtar ( till R. Stevie Moore)

du har skrivit och spelat in nästan 2000 låtar

som du har gett ut på över 400 hemgjorda album

och du sjunger och spelar alla instrument själv på inspelningarna

det måste väl vara nåt slags rekord

ändå har väldigt få ens hört om dig

jag brukar tycka om att name-droppa dig när jag blir intervjuad

jag gillar att se reaktionen hos den som intervjuar

typ ”who the f**k is that?”




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-19 09:52



Bookmark and Share


    anonyman
lo-fi!
2018-01-19

  Larz Gustafsson VIP
En person inte ens jag hört talas om.
Jag är annars känd för att ha frotterat mig med obskyra artister & konstellationer.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP