Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, strävan, sorg, rädsla - vision

 

Så föll hon ned

i gyttjans steg

ett tyngre lägre driv

 

Så längtade hon

efter hopp och skratt

att ta snabbare kliv

 

Hon längtade efter

dans och sång

att få ett lättare

liv

 

Hon såg sig framför

fri, utan hinder

hjärtan runtomkring 

sorgen hon lagt i ett arkiv

 

 




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-19 20:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sista raden är perfekt


2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind