Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm utan mig

Han tog dig med på en tur på sin motorcykel
sen körde ni upp på regnbågen.
Lämmnade alla bekymmer och mig vid sidan av
jag fick inte plats på eran fantastiska resa.

Jag fick stå här vid kanten och blicka upp mot skyn
och se er båge glittra över molnen.
Åren gick och aldrig såg jag er något mer
men jag är säker på att ni har det bra.

Ni skapade er egen värld på en bättre plats
där jag inte hörde hemma.
I en drömm du drömt så länge.
En dröm som jag inte fick rollen till.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 294 gånger
Publicerad 2018-01-19 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream