Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bättre värld

Jag är säker på att det finns en bättre värld
där du snart kommer få dansa runt.
Där problem inte längre finns.
Där hat och förakt är har blivit förbjudet.

Där ditt fokus är på kärlek och glädje som gör dig stark.
Där dina drömmar en gång ska bli sanna
där livet är evigt och enkelt.
Där smärtan har fått sitt slut.

Här sorgen dock snart ett faktum
utan dig är det inte lätt.
Hatet det växer som aldrig förr
och alla kan känna en känsla av hat.

Vår värld behöver du inte bekymra dig om.
dit du ska finns den du en gång älskat mer än någon annan.
Du vet mycket väl att vi träffas igen
och det blir mycket tidigare än du anat.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 298 gånger
Publicerad 2018-01-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream