Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snårig skog

En snårig skog vi går i
Fullt med udda träd
Undrar om de själv vet
Vet vilket trädslag det är

Jag vet att jag är en gammal ek
Men man kan aldrig vara säker på någon
Trots allt i snårskogen finns det bra virke med




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-19 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson