Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte umgås med ensamheten

Timmar som jag önskat aldrig någonsin försvann.
Dagar då jag levde livet som jag drömt om många gånger.
Minnen som jag sparat med dig som aldrig får försvinna.
Platser vi besökt som var så vackra.

Nu när du och jag är här får timmarna aldrig ta slut.
Kväv mig med din kudde så att ensamheten inte blir för lång.
Stryp mig med dina händer så smärtan inte blir för svår.
Dränk mig i ditt badkar för tårarna gör det ändå.

Aldrig vill jag sitta ensam på en bänk gjord för två.
Aldrig vill göra saker vi gjort utan dig.
Ensamheten fruktade jag ända sen jag förstod vad den var.
Den låter inte trevlig och är inget för mig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-19 23:16



Bookmark and Share


  Futureprincess
Mycket smärtsamt och ångestfyllt!
2018-01-21

  Angel of love
Stark och berörande smärtsam text.
Kram
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream