Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkod dechiffrerad



Solgångsvind drar
 
kort ögonblick i rymd

färdas vida på sekund



stenarna sorlar

regnets orkester i moll

över fjärden som ett mummel


 
Vattenbärarblick i grönt

med hänggräsfrön som spolas in

när på strån sonora stämmor spirar



och solkod dechiffrerats

antas ljusets spel i glasen

och pendeln den mot stiltje




Fri vers av BenGust VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-20 10:00



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"när på strån sonora stämmor spirar"
Så fint.
2020-08-11

  Boneyfrank VIP
Vackert skrivet! Fin känsla.
2018-01-21

  Öknens Ros VIP
Fin naturlyrik, som en vackert målad tavla.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP