Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breven från Laban II

när jag gjorde min militärtjänstgöring

skrev min pappa brev till mig som om det var vår katt Laban som skrev

breven var skrivna på skrivmaskin
och så hade de inlimmade urklipp ur veckotidningar

pappa

i din värld var det svårt att tänka sig att du skulle skriva brev till din son

men på det här sättet fick du uttrycka dina känslor

via Laban

och mamma och mina småsyskon fick också se breven innan du skickade dem
de låg framme i skrivmaskinen i flera dagar och du jobbade på dem och la till text och urklipp efter hand

när jag läste dem ville jag inte att nån skulle se
jag tyckte det var pinsamt

men idag, 35 år senare, är jag glad att jag har dem kvar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-20 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP