Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I civilisationens utkant

tystnaden skriker

ensamheten tränger sig på

mörkret bländar mig

lugnet stressar mig

icke-tänkandet gör mig förvirrad

tomheten, bristen på intryck, gör mig galen

nu måste jag tillbaka till stan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 11:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Som asfaltsbarn blir man galen
om man är borta mer än en timme från stan..."
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP