Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas att ha kraft

 

hon ville känna

beröringens tryck

omfamningen nära

inga hårda ryck

 

hon ville le

likt solen sin

smeka sina sinnen

med omgivningen 

mer längtande 

än någonsin 

 

hon ville dansa

ta emot solens ljus

ta in solens strålar

likt glädjestundens rus

 

hon ville sväva

på ljumna moln

hon ville ha mer kraft

att säga ifrån 

 

hon såg en utsikt

med havsvindens 

doft

nu hon tagit sig upp 

till nya höjdens loft

 

hon behövde då

fortfarande 

kraft och en grund

hon ville hoppa lättare

vid varje sekund

 

hon får strunta i

hennes ögons

stilla blund

nu hon tar tag

i dagens stund

 

 




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 13:13



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Carpe diem, säger mig detta. Håller med!
2018-01-20

  morgonstjärna VIP
se där så bra
vi måste även bejaka oss själva
och ladda våra batterier
kram <3
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind