Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre tjuvaktiga små troll

Trollen Bule, Bö
å lille Bitter
i sin håla sitter
flinar, vrålar.
- Hä finns stålar
...kista full
mä gull å glitter
lull. lull, lull.

- Allt vi snuvat, norpat, tjuvat
prästen vid näsan...ha vi lurat
på silverstake, prydnadssaker
kopparkittel blankad fin
smyckesskrin
silverkanna mä altarvin
å en å annan silvrig sekin.

- Ja ling å long
hör vår sång
i kringel krokar
vi ut å snokar
på silver, gull
i hull i bull
å baka
inge ger vi tillbaka.




Gurra aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-20 13:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket underhållande! Kul! :) gillas skarpt!
2018-02-07

  överlevaren VIP
Som tagen ur en barnbok, GILLAR!
2018-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
kulig
tossig
busig
2018-01-21

  Kungskobran VIP
Tripp trapp trull
Allt är inte gull
Men det spelar ingen roll
För vi är ju troll

Kul skrivet
Tack
2018-01-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det här kan du tydligen nånting om trollgubbe där !
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP