Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ställa frågor

jag gillar att ställa frågor
och inte ge några svar

för jag menar, om jag själv ger svaret
så är det väl ingen fråga?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2018-01-20 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP