Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite bakgrund

För tio år sedan bröt schizofrenin ut
För sju år sedan fick jag en stroke
Först med en hand men sedan med två
Förra sommaren gick jag på skrivarläger

Sen dess har jag varit helt fast för att skriva
Skriver en självbiografi som ska vara klar i höst
Mitt andra projekt är att skriva en diktsamling
Men det lär ta tid, ska bli mycket bättre på att skriva




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-20 16:25



Bookmark and Share


  ULJO
Skrivandet är en sorts terapi
2018-01-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är viktigt att skriva om allt (också publicera) Inte vara rädd för stämpling och Berätta om sitt liv för andra har en stor terapeutisk betydelse !
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson