Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Jag satt i min favoritbar mitt inne i stan. Det var en vanlig dag, en grå och dyster dag utan sol. Men moln fanns det gott om, det fanns det alltid. Min bartender Alfred stod och putsade sina glas medans jag tog en stadig klunk av min drink och reflekterade över vad Alfred tidigare sagt. Han hade sagt att livet är en gåta. Jag hällde i mig det sista så att jag kunde se den glänsande bardisken längst ner i glaset.
"Nej du Alfred, livet är en fråga, en fråga utan svar."




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-20 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eller är det livet som är svaret. Din text tål att reflektera över.
2018-01-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Livet är en tallkott. Tallkotten är Livet !
Det är Livets stora hemlighet.
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt