Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen själar (serenad).

Vid tusen själars djup
där faller något bort-om-den
följeslagaren i vinden
broderar vågen lite bortkommen

Spegelbilden från en gren,
den sköna gröna medvildheten
av dessa tusen själar, summerad,
historiens blöta ovan(a)-perspektiv

Vi tar klivet utiregnetnu
och faller medan himmelen står still
Om det är något som du-vill-va, du-va?
om det här är livet, så slå till




Fri vers (Spoken word/Slam) av Botox
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-20 22:46



Bookmark and Share


  henke_r
Riktigt bra!
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Botox