Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivstil

 

 

att för hand skriva

blott snart ett minne är

numera digitalt gäller

redan små barn en platta har

 

den skrivna stilen ej längre duger

den förfulas ju längre tiden går

för längre bak i tiden

den en riktig konstart var

 

drivna snirkliga bokstäver

jämna rader, varje stil unik

nu grammatiken fått sig en törn

den tycks ha slängts in i en garderob

 

att tolka nutidens text

som att tyda hieroglyfer

eller läsa latin

en gåta att tolka

 

att kunna skriva väl

är en riktig konst

tycker man det kvittar

med kråkfötter pränta då

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 09:52



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
bra tips :)
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP