Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lime

 

 

 

Skimrande diamanter klär marken vit. Lime hägrar fortfarande i vissa träd. Transparenta tankar flyger högt en dag som denna. 

 

Slagna ord är borta, brutna vingar har blåst bort, döden kom så fort.

Ett hav så oändligt fullt av förlust, likt det stora bortom.

 

Kupade händer är fulla av nytt liv. 

En guldåder flyter genom kammare och förmak.

 

Guldkorn till den som finner sanning i det som aldrig blev sagt.

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-21 20:20



Bookmark and Share


  Peter G VIP
när jag läser din dikt tänker jag på några rader Håkan Nesser skrivit:"

"Tiden är en tjuv, först ger den oss allt, men sedan måste vi lämna tillbaka det. Människor, möten, stunder. Så enkelt är det. Så grymt"

och jag tänker på livets cirkel, vilken oändlig gåta det är!

Fint skrivet!

2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP