Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

 

på morgonkvisten 

nalkas det

kaffe i min hand

ömhet och kärlek

om mina hjärtan

jag tar om hand

 

två stunder ute

bland snö och vind

nu jag har dig i min famn

stryker min hand

genom ditt hår

du ler med din kind

 

avslappnade och nöjda

vi vilar nu

söndag idag

inga fler måsten

vi behöver med att ta itu

 

vi lever här 

tar vara på stunden

lyssnar på

dina andetag nu

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-21 15:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt scenario du målar upp
bland snöstjärnornas blommor
och kaffedoft

2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind