Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens glädje

 

vi dansar till vår låt

viftar våra rumpor

skakar vårat hår

klappar våra händer 

svänger våra tår

ända in i själen

jag känner glädjen vår

resten av dagen

glädjen min består 




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-21 16:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
härligt svänga runt
på backen
stampa med klacken
sjunga strunt
<3
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind