Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det tog slut när hon försvann från din blick. Det tog slut när kemin tog avstånd och ej längre gav en kick.


När slutar hon att älska...

 

När tar kärleken slut
När slutar hon att älska
När blir känslorna tomhet
och upphör att andas till dig
När förlorar orden sin kraft
och kemin förfaller
Närhet blir avstånd
och muren sätter stopp
Ridån är neddragen
och blicken är öde
Finns inget mer att säga
kroppsspråket är slutet
Fjärilarna har torkat ut
och magin är försvunnen
När försvann evighetens hav
de brännande kyssarna
elden som lyste upp
glittret i ögonen
När, säg mig när tog det slut

- Det tog slut när du ej längre
vårdade kärleken
- Det tog slut när hon försvann från din blick
- Det tog slut när hon ej längre
var din nummer ett

- Du tog död på henne...

--------------------------------------------------------------------

Tidigare publicerad 2016-05-05 

Bild: Tecknad (blyerts) av mig (ritat av motivet från nätet) och sedan belagd med fotofilter.  Se mer av min fotokonst här: https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 18:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja vem vill vara nr 2 - just bild såg inte vad det var först - sitter och funderar om vem som vill ha nr 2
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale