Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft

 

bland dansande älvor

i vindens ljuva bris

bland skogsgläntor gröna

och vågornas lekfulla vis

 

bland granarna gröna

i dagens härliga sol

och ängarna sköna

det doftar mild viol

 

här springer vi

fria

vi flyger fram

vi hoppar och skuttar

till vänners ljumna damm

 

vi ler och vi glädjes

åt att få ta oss fram

tillsmans i livet

vi bygger en trygg stam

 

 

  

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 21:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin rytm och rim
och glädje i

2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind