Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I drömmars land får man önska vad man vill" // V-F Bild + text: Min abstrakta fotokonst (och min text).


Hon drömmer igen...

 

Just här, just nu,
finns du i mina tankar
Var morgon, var kväll,
vill jag ha dig nära,
och höra hur ditt hjärta bankar


Jag vill kyssa morgonen med dig,
ligga naken mot ditt bröst
Känna värmen av din kärlek,
känna din inre röst


Just här, just nu ,
strör rosenblad i fantasin
Känna smaken av kärlekssötman,
att bara vara din


Om ändå nu vore här,
just här, just nu
I drömmars land,
vill jag vara där
Varje dag,
jag och du...


Bild + text: Min abstrakta fotokonst (och min text).
Kika gärna på min fotokonst: https://www.instagram.com/kristina0179/

_________________________________________
Tidigare publicerad 2016-03-10 
 
 
 



Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-21 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale